Hvad sker der, når jeg opgraderer eller nedgraderer?
En opgradering gælder med det samme. Dialogen viser, hvad du skal betale i dag, altså prisforskellen for resten af din faktureringsperiode, og hvor mange AI-beskeder der tilføjes nu. En nedgradering gælder fra din næste faktureringsdato, og du beholder din nuværende plan og dine beskeder indtil da. Enterprise-planer ændres sammen med vores team.
Relaterede spørgsmål
Sidder du stadig fast?
Skriv til hello@diaform.io, så svarer et menneske fra vores team.