Hvad sker der, når min prøveperiode slutter?
Din beskedsaldo falder til 0, og udgivelsen af alle projekter fjernes, så dine links ikke længere tager imod respondenter. Intet bliver slettet: dine projekter, svar og indstillinger bliver. For at fortsætte vælger du en plan under Indstillinger og derefter Abonnement og fakturering, og så udgiver du hvert projekt igen, for de bliver ikke udgivet igen, bare fordi du betaler.
Relaterede spørgsmål
Sidder du stadig fast?
Skriv til hello@diaform.io, så svarer et menneske fra vores team.