Hjälpcenter

Vad händer när jag uppgraderar eller nedgraderar?

En uppgradering börjar gälla direkt. Dialogen visar vad du betalar i dag, vilket är prisskillnaden för resten av din faktureringsperiod, och hur många AI-meddelanden som läggs till nu. En nedgradering börjar gälla vid ditt nästa faktureringsdatum, och du behåller din nuvarande plan och dina meddelanden tills dess. Enterprise-planer ändras tillsammans med vårt team.

Relaterade frågor

Sitter du fortfarande fast?

Mejla hello@diaform.io så svarar en person i vårt team.

Kontakta oss