En respondent vill svara igen men får upp sin gamla konversation
Ett svar per respondent är på som standard, så en besökare som kommer tillbaka i samma webbläsare fortsätter där den slutade. På en konversationslänk blir besökaren ihågkommen i 48 timmar efter sitt senaste besök, och i chattbubblan tills den rensar sin webbläsardata. En annan webbläsare eller enhet börjar alltid om från början. Om många delar på en enhet, till exempel en kiosk eller en delad surfplatta, stänger du av inställningen under Allmänt.
Relaterade frågor
- Varför kan jag inte publicera mitt projekt?
- Jag har redigerat mitt projekt, men respondenterna ser fortfarande den gamla versionen
- Min konversationslänk visar en sida om nekad åtkomst
- Respondenterna ser att konversationen inte är tillgänglig
- Hur håller jag intervjun på ett annat språk?
- Kan jag stänga av rösten så att intervjun bara är i text?
Sitter du fortfarande fast?
Mejla hello@diaform.io så svarar en person i vårt team.