Zmieniłem projekt, ale respondenci nadal widzą starą wersję
Gdy projekt jest aktywny, zmiany na zakładkach Ogólne, Głos, Kontekst i Pytania zapisują się jako wersja robocza. Respondenci zobaczą je dopiero wtedy, gdy klikniesz Opublikuj zmiany u góry edytora. Podgląd korzysta już z wersji roboczej, dlatego u Ciebie wszystko wygląda dobrze. Rozmowy, które już trwają, zachowują pytania, z którymi się zaczęły.
Powiązane pytania
- Dlaczego nie mogę opublikować projektu?
- Mój link do rozmowy pokazuje stronę z informacją o braku dostępu
- Respondenci widzą informację, że rozmowa jest niedostępna
- Respondent chce odpowiedzieć jeszcze raz, ale trafia do swojej starej rozmowy
- Jak przeprowadzić wywiad w innym języku?
- Czy mogę wyłączyć głos, żeby wywiad był tylko tekstowy?
Nadal masz problem?
Napisz na hello@diaform.io, a odpowie Ci osoba z naszego zespołu.