Hvordan sletter jeg et projekt?
Åbn projektet, klik på tandhjulsikonet i topbjælken for at åbne Projektindstillinger, gå til fanen Slet projekt, klik på Slet projekt, og bekræft. Alle, der kan redigere projektet, kan slette det. Sletningen fjerner alle dets svar, spørgsmål og kontekst for altid, så eksportér først det, du har brug for.
Relaterede spørgsmål
- Hvorfor kan jeg ikke udgive mit projekt?
- Jeg har redigeret mit projekt, men respondenterne ser stadig den gamle version
- Mit samtalelink viser en side om nægtet adgang
- Respondenterne ser, at samtalen ikke er tilgængelig
- En respondent vil svare igen, men får sin gamle samtale
- Hvordan kører jeg interviewet på et andet sprog?
Sidder du stadig fast?
Skriv til hello@diaform.io, så svarer et menneske fra vores team.