Mit samtalelink viser en side om nægtet adgang
Den side vises, når projektet ikke er live. Åbn projektet, og slå kontakten Live til i topbjælken. Hvis kontakten ikke kan slås til, er din prøveperiode eller dit abonnement sandsynligvis slut, og så fjernes udgivelsen af alle projekter, indtil du vælger en plan. Projekter, der kun bruger invitationer, har heller ikke noget offentligt link, så respondenterne skal bruge deres personlige invitationslink.
Relaterede spørgsmål
- Hvorfor kan jeg ikke udgive mit projekt?
- Jeg har redigeret mit projekt, men respondenterne ser stadig den gamle version
- Respondenterne ser, at samtalen ikke er tilgængelig
- En respondent vil svare igen, men får sin gamle samtale
- Hvordan kører jeg interviewet på et andet sprog?
- Kan jeg slå stemmen fra, så interviewet kun er tekst?
Sidder du stadig fast?
Skriv til hello@diaform.io, så svarer et menneske fra vores team.