Hva skjer når jeg oppgraderer eller nedgraderer?
En oppgradering starter med en gang. Dialogen viser hva du betaler i dag, som er prisforskjellen for resten av faktureringsperioden din, og hvor mange AI-meldinger som legges til nå. En nedgradering starter på neste faktureringsdato, og du beholder den nåværende planen og meldingene dine til da. Enterprise-planer endres sammen med teamet vårt.
Relaterte spørsmål
Står du fortsatt fast?
Send en e-post til hello@diaform.io, så svarer en person fra teamet vårt.