Hvordan sletter jeg et prosjekt?
Åpne prosjektet, klikk på tannhjulikonet i topplinjen for å åpne Prosjektinnstillinger, gå til fanen Slett prosjekt, klikk på Slett prosjekt og bekreft. Alle som kan redigere prosjektet, kan slette det. Slettingen fjerner alle svarene, spørsmålene og konteksten for godt, så eksporter det du trenger først.
Relaterte spørsmål
- Hvorfor kan jeg ikke publisere prosjektet mitt?
- Jeg har redigert prosjektet, men respondentene ser fortsatt den gamle versjonen
- Samtalelenken min viser en side om at tilgang er nektet
- Respondentene ser at samtalen ikke er tilgjengelig
- En respondent vil svare på nytt, men får opp den gamle samtalen
- Hvordan kjører jeg intervjuet på et annet språk?
Står du fortsatt fast?
Send en e-post til hello@diaform.io, så svarer en person fra teamet vårt.